En fothälsning istället för handslag. Personer på bilden: Leif Pettersson, delägare Standard Leather Sverige AB, Per Fredman, vvd, Södertälje Hamn, Rikard Fritjofson, partner Standard Leather/Zenith Automotive och Robert Tingvall, vd Södertälje Hamn

Södertälje Hamn inleder ett långsiktigt samarbete med Standard Leather Sverige AB

Publicerad: 2020-04-22 13:55:00

Från och med april 2020 har Södertälje Hamn nya hyresgäster. Företaget Standard Leather, som är specialiserade på läderklädslar till nya fordon, industri, fartyg, flyg och kommersiella fastigheter, flyttar in i lokaler som tillhör Södertälje Hamn.

– Standard Leathers verksamhet ligger helt i linje med ett av våra allra viktigaste affärsområden, nämligen hantering av bilar. Därför känns det extra roligt att få hälsa Rikard Fritjofson och Leif Pettersson välkomna till hamnen. Det ska bli spännande att på nära håll få följa företagets utveckling, säger Per Fredman, vvd Försäljning & Marknad på Södertälje Hamn.

Flytten till Södertälje är strategisk viktig för Standard Leather. Med lokaler belägna i Södertälje Hamn, som är ett nav för svenskt nybilsflöde och med ett stort geografiskt täckningsområde, får de närhet till såväl samarbetsparters som kunder.

– Lokalerna är perfekta för ändamålet och vi kommer att arbeta med produktutveckling, prototyper, test och utbildning. Vi är mycket stolta att vi tillsammans med Södertälje Hamn inleder ett långsiktigt samarbete, säger Leif Pettersson, delägare och grundare till Standard Leather.

Lokalerna ligger i Södertälje Hamns huvudkontor och kommer att fungera som både verkstad och kontor.

Vid frågor

Kontakta Telges pressjour:

« Tillbaka