Husmoduler BoKlok

Husmoduler hittar hem via Södertälje Hamn

Publicerad: 2017-10-12 11:50:13

Det byggs enormt mycket i Mälardalsregionen och i det sammanhanget har Södertälje Hamn en allt mer betydande roll. BoKlok, som ska frakta hela 104 husmoduler till Mariefred, har valt att leverera husmodulerna via Södertälje Hamn.

– Vi har ett otroligt bra geografiskt läge, säger Per Fredman, marknads- och försäljningschef Södertälje Hamn. Det gör att vi är en naturlig inkörsport för bland annat olika typer av byggnadsmaterial i Stockholmsregionen.

Södertälje Hamn står för lång erfarenhet och hög kvalitet
Läget är naturligtvis en viktig faktor när det gäller varför man ska välja Södertälje Hamn. Men ännu viktigare är att hamnen levererar en tjänst som håller hög kvalitet. Stuvarna är vana vid att hantera den här typen av gods. Dessutom har Södertälje Hamn köpt in särskild utrustning som både gör det enklare att lasta av och på samtidigt som risken minimeras för att något ska gå sönder.

– Vi har både rutin och erfarenhet, säger Per. Och det trevliga ryktet har börjat sprida sig. Vi får fler och fler förfrågningar om att ta emot moduler och andra typer av byggmaterial, vilket är jättekul. Det i sig är ett bevis på att våra tidigare beställare är nöjda. Rekommendationer är det bästa betyget vi kan få.

Inget blir stående i hamnen
En målsättning är också att få ut leveranser fort ur hamnen och det är viktigt att inget blir stående.

– Bakom alla våra leveranser väntar någon i slutändan på att få sin tjänst eller produkt. Därför är det enormt viktigt för oss att inget blir stående här hos oss. Vi lägger stor vikt vid att lasta av snabbt och säkert och också få iväg godset snabbt och säkert. Det gäller alla leveranser och just med de här husmodulerna har Södertälje Hamn en alldeles extra personlig inblick. Två av våra stuvare ska faktiskt flytta in i BoKlok-husen i Mariefred så vi vet precis hur viktigt det är att vi får iväg modulerna snabbt, berättar Per vidare.

Planeringen inför 2018 är i full gång i hamnen och Per välkomnar fler leveranser av den här typen.

– Vi tar gärna emot fler husmoduler och är stolta över att kunna erbjuda plats ganska snabbt, säger Per. Hör du av dig idag, kan vi troligen ta emot din leverans inom en vecka, avslutar han.

« Tillbaka